Umeå

Vårt företag i Umeå värdesätter öppen kommunikation. Vi tror att varje idé, liten som stor, är värd att utforskas. Vi kombinerar seriös affärsdrift med glädje och skratt, och tror på att balans mellan arbete och nöje är nyckeln till framgång. Vi vet att jobbet ska vara något att längta till, även på en söndagkväll!

Hos Tell i Umeå står sammanhållningen i fokus. Vi skapar inte bara en arbetsplats, vi bygger en gemenskap. Att umgås och skapa band, både under och utanför arbetsdagen, är viktigt för oss. Vi tror att starka teamrelationer skapar starka resultat.

Vi är Tell, en ledande aktör inom vår bransch i Umeå och Västerbotten. Vi jobbar hårt, men har kul på vägen. Om du söker en unik arbetsplats i Umeå med ett företag som är lika engagerat i ditt välbefinnande som i dess egen utveckling, då är Tell det självklara valet.

“Vårt företag i Umeå, Västerbotten använder oss av flera olika bilar ute i tjänst där Tells lösning för digitala körjournaler har fungerat exemplariskt över lång tid. Senaste fem åren har vi haft Caroline som vår närmsta kontaktperson inom digitala körjournaler även kallat fleet management, vi är verkligen nöjda med helheten och servicen från henne och Tell!

Att gå tillbaka till manuell hantering idag är inte ett alternativ och vi rekommenderar Tell och Caroline Sigge när de kommer till hantering av körjournaler och med deras snabba service och kunskap inom området.”

Mattias Åkesson
VD på Färg & Tapetaktiebolaget

Tell Umeå

Tell us how we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00

Lärlingsgatan 3, 904 22 Umeå, Sverige