Microsoft 365 Teams

Chatta, träffas, samtala och samarbeta på en och samma plats. Upplev kraften i Microsofts samlade miljö av de populäraste applikationerna. Samarbeta genom delar av eller i hela organisationen med hjälp av de smarta funktionerna i Microsoft 365 Teams.

Upplev OneNote, ToDo, Microsoft Viva eller varför inte integrera din växellösning direkt i teams och använd en och samma plattform för all form av kommunikation mellan dig, dina kollegor och dina kunder.

Vi hjälper dig med att komma i gång genom utbildningar, tips och råd. Vi har certifierad personal hela vägen från rådgivning till support och finns här för dig och ditt digitala arbetsliv.

Onlinemöte Via Microsoft Teams
{

Chatta, träffas, samtala och samarbeta på en och samma plats.

Se fler av våra tjänster

IT-avdelning som tjänst

Vi ansvarar för att hantera och underhålla ditt företags IT-system. Vi kan erbjuda allt från helpdesksupport till strategirådgivning och kan givetvis skräddarsys efter erat företags specifika behov.

LÄS MER

Teknikertjänster

Våra IT-konsulter tillhandahåller expertråd och stöd för ditt företag för att hjälpa er att optimera era teknikinvesteringar och förbättra ditt företags övergripande affärsresultat.

LÄR MER

Tell us how
we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00