Nätverk som tjänst

Nätverk som tjänst är en molnbaserad leveransmodell av nätverk som förser företaget till nätverkstjänster på en abonnemangstjänst. Nätverk som tjänst tillåter såväl det mindre bolaget, som det större, att få fördelarna från en robust och säker enterprise-klassad nätverksinfrastruktur utan att behöva investera stora kostnader direkt och underhållet som krävs för en på plats-baserad lösning.

Med Nätverk som tjänst kan ni fokusera på att driva er verksamhet framåt, och lämna nätverket till våra experter. Ni får tillgång till en stor variation av nätverkstjänster så som virituella privata nätverk (VPNs), bandbreddsuppdelningar, brandväggsskydd och mycket annat levererat över internet. Det betyder att du kan skala upp och ner ditt nätverk helt enligt era villkor, när än det behövs, utan besväret med att hantera varken hård- eller mjukvara.

Nätverk som tjänst erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ för alla företag med behoven utav ett flexibelt och stabilt alternativ.

Nätverk som tjänst
{

Upplev skalbarheten och flexibiliteten
i nätverk som tjänst!

Se fler av våra tjänster

Wifi

Med Wi-Fi kan du enkelt ansluta till internet för att strömma media, dela filer och mycket annat genom enkla inställningar. Uppgradera er upplevelse med Wi-Fi redan idag!

LÄS MER

LAN

Lokala nätverk, mer kända som LAN, är hög-hastighets, pålitliga och säkra sätt att ansluta enheter inom en mindre geografisk area så som kontoret eller en byggnad.

LÄR MER

Tell us how
we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00