Konferensutrustning

Uppgradera din konferensupplevelse tillsammans med vår förstklassiga utrustning. Vi erbjuder högupplösta skärmar som ger tydliga och skarpa bilder för alla deltagare. Utrustningen säkerställer smidiga och sömlösa videokonferenser vilket gör deltagande via länk enklare.

Vi hjälper dig med utrustning som garanterar tydlig och effektiv kommunikation, vare sig den är personlig eller virtuell. Installation och användning är enkelt – och vårt team är tillgängligt för att hjälpa Er med alla tekniska behov och eller frågor.

Förhöj dina samlingar med förstklassig utrustning som levererar sömlös kommunikation och en professionell upplevelse – varje gång!

Konferensutrustning - en tjänst av Tell
{

Nöj er inte med medelmåttig utrustning, lyft era möten med högkvalitativa alternativ!

Se fler av våra tjänster

Microsoft 365 Teams

Microsoft Teams, navet för samarbete i Microsoft 365, samordnar kontakter, innehåll och verktyg som teamet behöver för bättre effektivitet.

LÄS MER

Mobil som tjänst

Mobil som tjänst är ett sätt för er som företag att tillhandahålla mobiltelefoner till er verksamhet kostnadseffektivt på en månadskostnad.

LÄR MER

Tell us how
we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00