Cybersäkerhet

Vi hjälper dig att ta fram tjänster som inkluderar brandväggar, antivirusprogram, intrångsdetektering och förebyggande system och planering av t.ex. incidentrespons.

LÄS MER

Microsoft 365

Vi på Tell Sverige AB har lång erfarenhet från Microsoft 365 och vi erbjuder certifierad personal som hjälper dig och din organisation att bli mer effektiva i erat dagliga arbete

LÄS MER

IT-avdelning som tjänst

Vi ansvarar för att hantera och underhålla ditt företags IT-system. Vi kan erbjuda allt från helpdesksupport till strategirådgivning och kan givetvis skräddarsys efter erat företags specifika behov.

LÄS MER

Teknikertjänster

Våra konsulter arbetar med ert företag för att förstå era mål och behov och designar samt implementerar lösningar för att hjälpa ert företag att nå era KPIER, målsättningar eller andra affärskritiska mål.

LÄS MER

Serverlösningar

Våra serverlösningar utgör ryggraden i en organisations IT-infrastruktur. Vi erbjuder lösningar på plats, molnbaserade eller hybrida – helt anpassade för att möta ditt företags specifika behov.

LÄS MER

Rolf

Upplev den flexibla plattformen som hjälper dig och ditt företag genom reflektion, målstyrning och coachning för att kontinuerligt utveckla dina medarbetare och processer för att nå framgång.

LÄS MER