Samsung Galaxy

Kvalitet

Vi på Tell Sverige AB står för kvalitet, effektivitet och tillgänglighet. Därför har vi valt att jobba med Apple iPhone och Samsung Galaxy som möter dessa specifika krav så du och ditt företag kan kommunicera och samverka på ett smidigare sätt internt såväl som externt.

Alla telefoner som vi säljer stöder funktioner så som molnväxlar, 4G, Voice over LTE och andra hjälptillbehör så som smart watches och annat. Självklart hjälper vi till med montering av tillbehör så som skal och skärmskydd.

Mobil uppstart

Till alla våra telefoner erbjuder vi också som tillval Mobil Uppstart, vi hjälper till att registrera de mobila enheter som tillhör företaget i ert MDM-/EMM-system så ni som organisation snabbt och enkelt får era policys och regler tillämpade redan vid leverans.

Givetvis tänker vi också på miljön, vi hjälper dig gärna med livscykelhantering som ser till att en säker återlämning sker när det är dags att byta ut era mobila hårdvaror. De mobila hårdvarorna som går att återanvända ser vi till att blåsa enheten ren innan det är dags för nästa användare, eller återvinner på närmsta miljöstation.

Upplev Samsung

Samsung Galaxy är många. Upplev Smart Switch App som gör bytet mellan mobila enheter ännu enklare, oavsett vilken mobil du byter ifrån. Varje Galaxy-produkt är skapat för en fulländad upplevelse och en enklare och smidigare tillvaro. Välj en Galaxy-enhet och välj också tillhörande smarta funktioner så som interaktiv diagnostistik, optimering, skräddarsydda hemskärmar och massor av fler spännande funktioner.

Samsung Galaxy hos Tell
{

Vi på Tell Sverige AB står för kvalitet, effektivitet och tillgänglighet

Se fler av våra tjänster

Mobil som tjänst

Mobil som tjänst är ett sätt för er som företag att tillhandahålla mobiltelefoner till er verksamhet kostnadseffektivt på en månadskostnad.

LÄS MER

Apple iPhone

Upplev iOS 16. Förstärker din iPhone med helt nya funktioner med avancerad intelligens. Apple lanserar widgetar för snabb hantering utav dina applikationer.

LÄR MER

Tell us how
we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00