SD-WAN

Software-defined Wide Area Network, eller mer känt som SD-WAN är en teknik som möjliggör för företag att optimera och säkra sina nätverksanslutningar över längre distanser.

SD-WAN använder mjukvara för att dynamiskt managera trafik och prioritera applikationer så som affärssstem, vilket resulterar i förbättrad prestanda, reducerade kostnader och ökad flexibilitet.

Med SD-WAN kan företag och organisationer enkelt managera och skala upp eller ner sina nätverk medan man samtidigt förbättrar säkerheten och reducerar behovet utav kostsamma MPLS-lösningar.

I det stora hela är SD-WAN ett kraftfullt sätt att hjälpa företag och organisationers nätverk.

Software-defined Wide Area Network
{

Skalbart med rätt kapacitet

Se fler av våra tjänster

Wifi

Med Wi-Fi kan du enkelt ansluta till internet för att strömma media, dela filer och mycket annat genom enkla inställningar. Uppgradera er upplevelse med Wi-Fi redan idag!

LÄS MER

LAN

Lokala nätverk, mer kända som LAN, är hög-hastighets, pålitliga och säkra sätt att ansluta enheter inom en mindre geografisk area så som kontoret eller en byggnad.

LÄR MER

Tell us how
we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00