LAN

Lokala nätverk, mer kända som LAN, är hög-hastighets, pålitliga och säkra sätt att ansluta enheter inom en mindre geografisk area så som kontoret eller en byggnad. Med LAN kan du enkelt dela resurser så som skrivare, filer och internetuppkoppling mellan flera enheter utan behovet utav extra hårdvaror.

Det möjliggör för bättre kontroll och managering av ert nätverk, säkrar att känslig data stannar privat och trygg i erat nätverk. Oavsett om ni driver ett mindre företag eller ett större, så är ett LAN ett kostnadseffektivt och säkert sätt att säkra era nätverksbehov. Uppgradera erat nätverk redan idag med kraften i Lokala nätverk!

Lokala nätverk
{

Stabilt, snabbt och framtidssäkert.
För framtidens arbetsplats

Se fler av våra tjänster

Wifi

Med Wi-Fi kan du enkelt ansluta till internet för att strömma media, dela filer och mycket annat genom enkla inställningar. Uppgradera er upplevelse med Wi-Fi redan idag!

LÄS MER

Nätverk som tjänst

Nätverk som tjänst är en molnbaserad leveransmodell av nätverk som förser företaget till nätverkstjänster på en abonnemangstjänst för alla företag med behoven utav ett flexibelt och stabilt alternativ.

LÄR MER

Tell us how
we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00