Operatörstjänster

Upplev friheten och flexibiliteten av att jobba tillsammans med oss på Tell. Vi är operatörsoberoende med målet att alltid se till så att erat företag får den lösning som passar erat företag bäst. Vi tar hand om upphandlingar och företräder er i sak – allt för att säkra en förstklassig upplevelse hos någon av Sveriges fyra största operatörer: Tele2, Telenor, Telia eller Telavox.

Vår långa erfarenhet av att förmedla mobilabonnemang har gett oss goda referenser genom åren. Genom att anlita oss och vår expertis får du skräddarsydda lösningar som är helt och fullt utformade efter just era behov. Vi ser till att ni har det bästa från de bästa.

Grupp Människor Som Använder Mobiltelefon
{

Upplev frihet och flexibilitet utan gränser!

Se fler av våra tjänster

Molnväxlar

Ena era digitala kommunikationsbehov med någon av våra molnväxlar. Molnväxlar är fullt managerade och hostade i molnet, vilket eliminerar behovet för kostsamma på plats hårdvaror och underhåll.

LÄS MER

Mobil som tjänst

Mobil som tjänst är ett sätt för er som företag att tillhandahålla mobiltelefoner till er verksamhet kostnadseffektivt på en månadskostnad.

LÄR MER

Tell us how
we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00