Nyheter

Nyheter

Senaste nyheterna från Tell.

Tell Sverige och PDL Center Luleå lanserar företagsserie i padel

Tillsammans med PDL Center Luleå lanserar Tell nu padelserien Tell Business League för företag. Företagen som anmäler sig kommer under omgångarna få delta i matcher, event och nätverksträffar i PDL Centers nya premiumhall.  

Företag i Luleå har nu möjligheten att anmäla sig till Tell Business League – en företagsserie i padel. Det är Tell Sverige som tillsammans med PDL Center Luleå arrangerar serien. 

– Det händer otroligt mycket i regionen just nu, och vi vill ta tillvara på den energin som finns här. Vi tror att vår padelserie blir ett tillfälle för företagare att träffa varandra och nätverka samtidigt som vi bidrar till friskare medarbetare, säger Therese Jacobsson på Tell.

Intresseanmälan görs här. Serien kommer att spelas i nya premiumhallen på Lövskatan i Luleå.

Om Tell Sverige

Tell är ett företag som erbjuder smarta helhetslösningar inom IT och kommunikation till alla företag och myndigheter, oavsett storlek. Bolaget grundades 1997 och i dagsläget har vi ca 35 anställda och finns i Piteå, Luleå och Skellefteå. Vår position bygger på att vi är mänskliga, personliga och närvarande – både emotionellt och geografiskt. Vi konkurrerar inte med lågt pris eller att kränga tjänster, utan med expertkunskap och nöjda kunder.

Om PDL Center Luleå 

PDL Group grundades 2015 och är idag ledande inom padel. Med målsättningen att ta sporten till nya höjder, arbetar ett sammansvetsat team dagligen för att erbjuda attraktiva helhetslösningar inom padel till dig som kund. Som en av världens mest expansiva sporter är padel en fantastisk produkt med stor utvecklingspotential, men också vår passion.

Kontakt

Therese Jacobsson
Therese.jacobsson@tellsverige.se
+46911221024

Tell us your story!

Nog om oss – nu vill vi höra om dig. Hör av dig så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet att utvecklas med hjälp av IT och kommunikation.

Kontakta oss