Press

Press

Senaste nyheterna från Tell.

Senaste nyheterna

Pressmeddelande 2021-10-25

Tell säljer butiksverksamheten i Luleå

Tell Sverige avyttrar sina aktier i dotterbolaget, Tell Luleå AB, som driver butiken i Luleå till nuvarande chef och delägare Sten-Håkan Lejon. Bolagen kommer även fortsättningsvis ha ett tätt samarbete med många gemensamma kunder.

– Sten-Håkan har byggt upp en väldigt välskött butik, ett fint välmående bolag, men för oss handlar försäljningen om att hålla oss till vår långsiktiga strategi. Vill också vara tydlig med att vi inte lämnar Luleå, tvärtom. Det här handlar om att fokusera och befästa vår position som norra Sveriges ledande aktör inom molnväxellösningar, fleet management och IoT. säger Per Gabrielsson, vd för Tell.

– Efter flera år som ansvarig och delägare känns detta som ett fullkomligt naturligt och spännande nästa steg. Jag har stora visioner för hur vi ska utveckla detta till nästa nivå, och kommer inom kort presentera ett nytt namn på butiken. Att vi dessutom kommer fortsätta samarbetet med Tell är en bra garanti, säger Sten-Håkan Lejon.

För fler frågor kontakta

Per Gabrielsson
070-3000708
Per.gabrielsson@tellsverige.se

Sten-Håkan Lejon
070-6566000
sten-hakan.lejon@tellsverige.se

Tell us your story!

Nog om oss – nu vill vi höra om dig. Hör av dig så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet att utvecklas med hjälp av IT och kommunikation.

Kontakta oss