Operatörer

Operatörer

Vilket abonnemang bäst för dig och ditt företag? Tell skannar av marknaden efter de bästa alternativen så att du tryggt kan fatta ditt beslut.

HÖSTERBJUDANDE – TELIA JOBBABONNEMANG

Om du skaffar Telias jobbabonnemang med 15 GB eller mer i 24 månader, så får du iPhone SE på köpet. Vid 36 månaders bindning ingår även airpods! Erbjudandet gäller till och med 5 oktober 2020, eller så långt lagret räcker.

Ring oss på 010-222 92 00 så berättar vi mer. Eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Abonnemangspartner

Abonnemangspartner

Tell har mångårig erfarenhet och goda referenser av att förmedla mobilabonnemang. Vi samarbetar med ett stort antal operatörer och leverantörer och har dessutom koll på vilka abonnemang och avtal som är de bästa och mest fördelaktiga för dig. Genom att anlita oss och vår expertis får du skräddarsydda lösningar som är helt och fullt utformade efter just era behov. Vi ser till att ni har det bästa från de bästa.

Tell us how we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00

Inte vad du letade efter?

På Tell kan vi hjälpa dig med allt ifrån att hitta rätt kommunikationslösning till att installera systemet och ge dig snabb support längs vägen.

Se fler av våra tjänster