Junior IT-tekniker – bli en av oss!

Junior IT-tekniker – bli en av oss!

Vi letar efter en nyfiken Junior IT-tekniker att komplettera vårt härliga team på Piteå kontoret. Tell erbjuder avancerade och värdeskapande IT- och kommunikationslösningar för små till stora företag och myndigheter. Omkring dig har du glada och drivna kollegor, och totalt är vi ca 35 medarbetare i hela företaget fördelat på orterna Piteå, Luleå och Skellefteå.

Vem är du?

Du är nyfiken och har viss arbetslivserfarenhet från IT branschen och har företrädesvis jobbat med installation och support av olika IT miljöer och nätverk. Det är meriterande om du är certifierad på marknadsledande produkter. Sannolikt har du erfarenhet idag av att arbeta inom nedanstående områden:

– Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
– Nätverksdesign och implementation inom trådade nät, LAN
– Microsoft Server 2012 / 2016 / 2019
– Office 365
– Switching och Routing

Vidare ska du ha förståelse för systemintegration och vana att prata med kund och även presentera lösningar inför kund.
Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Du är en person som snabbt vill komma igång, är fokuserad och målinriktad och du känner igen dig i dina kollegor på Tell som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem.

För dig är det, precis som det är för oss, viktigt att ha roligt på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Som tekniker i konsultrollen hos oss ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i varierande storlekar av företag och deras nätverk/IT miljöer. Arbetsuppgifterna innefattar uppdrag på plats ute hos våra kunder men även att jobba på distans från våra kontor, uppdragen kan vara korta eller långsiktiga då vi har serviceavtal mot både större och mindre företag och innefattar allt inom felsökning, felhantering, utveckling, installation och förändring.

Våra konsulter är en viktig del av vår utveckling inom företaget och vi uppmuntrar att vara med i utvecklingen av våra tjänster och produkter som är under ständig förändring inom IT, här har du möjlighet att påverka.

Anställningsort är i Piteå men beroende på hemort finns det möjlighet att utgå från orterna Piteå, Luleå eller Skellefteå.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som junior IT-tekniker hos oss får du en rolig, utmanande och spännande roll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och Tell till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och bli en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, stort engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi erbjuder fast månadslön, möjlighet att arbeta på distans samt ett generöst friskvårdbidrag och en timmes träning per vecka på arbetstid.

Ansökan

Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@tellsverige.se. Märk din ansökan med “Junior IT-tekniker”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta Teknikchef Peter Wiklund, 070-911 88 92.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-03-20. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en i gänget

Kan Tell vara något för dig? Skicka in en spontanansökan, eller tipsa någon du känner!

jobb@tellsverige.se