Senior IT konsult

Senior IT konsult

Till vårt kontor i Piteå letar vi efter en Senior IT konsult då vi är i en expansiv fas och växer! Tell erbjuder företagskunder smarta helhetslösningar inom växellösningar, telefoni, IT-drift samt fordons-IT. Totalt är vi 35 medarbetare i hela företaget och vi finns i Piteå, Luleå och Skellefteå.

Arbetsbeskrivning

Som Senior IT konsult hos oss ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser hos större och mindre företag och deras nätverks- och IT miljöer. Arbetsuppgifterna innebär uppdrag på plats ute hos våra kunder och att jobba på distans från våra kontor. Uppdragen kan vara både kort- och långsiktiga då vi erbjuder serviceavtal som innefattar allt inom felsökning, felhantering, utveckling, installation och förändring.

Våra konsulter är en viktig del av vår utveckling inom företaget och vi uppmuntrar till delaktighet i utvecklingen av våra tjänster och produkter som är under ständig förändring inom IT. Här har du stora möjligheter att påverka arbetet.

Din profil

Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet från IT branschen och har företrädesvis jobbat med installation och support av olika IT miljöer och nätverk. Vidare har du förståelse för systemintegration och det är meriterande om du är certifierad på marknadsledande produkter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom följande områden:

• Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
• Nätverksdesign och implementation inom trådade nät, LAN
• VMWare / Hyper-V
• Microsoft Server 2012 / 2016 / 2019
• Microsoft Windows 7 / 10
• Office 365
• Switching och Routing

Som person är du öppen, positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Eftersom rollen innebär projektledning och kundkontakt krävs det att du är strukturerad, social och pedagogisk. Du har en vilja att komma igång snabbt, är fokuserad och målinriktad och du känner igen dig i dina kollegor på Tell som är lärande, professionella och lyhörda. För dig är det, precis som det är för oss, viktigt att ha roligt på jobbet!

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@tellsverige.se. Märk din ansökan med “Senior IT Konsult”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta Teknikchef Peter Wiklund, 070-911 88 92. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-12-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en i gänget

Kan Tell vara något för dig? Skicka in en spontanansökan, eller tipsa någon du känner!

jobb@tellsverige.se