Är du vår nya Företagssäljare & affärsutvecklare?

Är du vår nya Företagssäljare & affärsutvecklare?

Vi letar efter en erfaren företagssäljare att komplettera vårt team på Skellefteå kontoret! Tell erbjuder företagskunder smarta helhetslösningar inom molnväxlar, telefoni, IT-drift samt fordons-IT. Du kommer få totalt 5 kollegor på orten, men du tillhör ett team som sitter på alla tre orter. Vi är totalt 36 medarbetare i hela företaget fördelat på tre kontor Piteå, Luleå och Skellefteå.

Vem är du?

Vi hoppas att du har ett genuint intresse av att ta hand om våra kunder och skapa goda och långsiktiga relationer, gott bemötande och vara en professionell säljare. Att nå mål, utveckla kunder och relationer samt lösa problem och utmaningar är en grundbult för både dig och oss. Vi söker dig som är ambitiös, driven, snabb i tanke och handling med ett brinnande intresse för affärer, helst med erfarenhet från telekom.

Erfarenhet från uppsökande försäljning är meriterande, likväl som produktkunskap inom mobiltelefoni, växellösningar, it och abonnemang. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta mot satta mål. Vi tror även att du är pigg, glad, utåtriktad, lösningsfokuserad och proaktiv.

Arbetsbeskrivning

I rollen som företagssäljare och affärsutvecklare är du företagets ansikte utåt. Du besöker både nya och befintliga kunder till oss och styr i stor utsträckning själv över din arbetstid. Att planera din vecka, boka upp möten, genomföra och följa upp är naturligt för dig. För att lyckas hos oss behöver du vara strukturerad, proaktiv och ligga steget före för att ha en strategi och plan för att hjälpa kunden att utvecklas och agera problemlösare. Som Företagssäljare och affärsutvecklare på Tell har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Vårt mål är att alltid ge den bästa helhetsupplevelsen och där kommer du att vara en viktig pusselbit. Om du lyckas väl på avdelningen och framöver önskar ta större ansvar, finns goda möjligheter för det.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Under provanställningen står du själv för bil och får ersättning för körda mil, sedan ingår tjänstebil i ordinarie tjänst.

Vad kan Tell erbjuda dig?

Som Företagssäljare och affärsutvecklare hos oss får du en rolig, utmanande, spännande säljroll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och avdelningen till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, stort engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi erbjuder individuell lön och gruppbonus.

Ansökan

Ansök genom att maila till jobb@tellsverige.se. Märk din ansökan med “Företagssäljare Skellefteå”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta vice försäljningschef Anthon Eriksson på 0920-451021 eller försäljningschef Therese Eriksson på 0911-221024.

Skicka in snarast, dock senast 2020-09-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en i gänget

Kan Tell vara något för dig? Skicka in en spontanansökan, eller tipsa någon du känner!

jobb@tellsverige.se