Spara tid med ABAX digitala körjournal 2022

Spara tid med ABAX digitala körjournal 2022

Hur många timmar i månaden lägger ni på manuella körjournaler för era företagsresor? Är det stundtals oklart var fordonen befinner sig? Effektivisera er verksamhet genom att skaffa en digital körjournal från ABAX. Då får ni era tjänsteresor registrerade automatiskt och dessutom en digital översikt över hela fordonsparken i realtid.

Är du medlem i Byggföretagen eller Plåt & Ventföretagen har du dessutom ramavtalspriser som ger dig ytterligare rabatter.

Om oss
Vi på Tell är återförsäljare åt marknadens ledande leverantörer inom IT och kommunikation och hjälper företag att utveckla och effektivisera sina verksamheter.

Vårt bolag grundades som Telemäklarna i Piteå 1997. År 2016 köpte vi Jan Hansson Försäljnings AB i Luleå och 2018 även Carcom AB i Skellefteå. 2019 bytte vi namn från Telemäklarna till Tell Sverige.

Vi träffar er gärna för en kostnadsfri genomgång och rådgivning. Ring oss på 010-222 92 00 eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Ta del av erbjudandet
Körjournal från ABAX

Körjournal från ABAX

ABAX Triplog är Sveriges mest köpta digitala körjournal. Körjournalen uppfyller Skatteverkets senaste regler och dokumenterar automatiskt all körning för hela bilparken. Passar alla biltyper och verksamheter.

Öka effektiviteten
Med den världsledande GPS-teknologin kan du effektivisera bilparken och minska drivmedelsförbrukningen med upp till 30 procent. De användarvänliga rapporterna visar hur fordonen används och var det eventuellt kan göras förbättringar för att nå ökad effektivitet.

Dygnet runt support
Via ABAX får du personlig skatterådgivning, marknadens kanske bästa drivmedelsrabatt och dygnet runt support oavsett var du befinner dig.

Vill du veta mer eller skaffa tjänsten och ta del av erbjudandet?
Ring 010-222 92 00 eller fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

  • Live-översikt över fordonsparken
  • Integration mot Hantverksdata
  • Positionering
  • Livstidsgaranti
  • Dygnet runt support
  • Drivmedelsrabatt
  • Enkel och trådbunden installation – inga förkunskaper krävs
Kontaktuppgifter

Tell us how we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00

Jag samtycker till Tells integritetspolicy