Prova på Microsoft Office 365 Backup

Prova på Microsoft Office 365 Backup

Vi är många som jobbar i Microsoft 365 och dagligen nyttjar verktygen i OneDrive, Sharepoint, Exchange och Teams. Produktiviteten i dessa plattformar är hög och vi samlar på oss viktig information som dokument, e-postadresser, mail och mycket mer.

Låt Sandra och Per, IT-chefer på Tell, berätta mer!

Per Andersson

0920-451015
per.andersson@tellsverige.se

 

Vill du hellre prata med oss direkt? Välkommen att ringa eller maila någon av oss!

Varför behöver jag skydda datan i min Microsoft 365-miljö?
– Många av våra kunder är på gång eller redan har gått över till att jobba i molnet och då valt Microsoft 365. Produktiviteten i dessa plattformar är hög och vi samlar på oss viktig information som dokument, e-postadresser, mail och mycket mer. En flytt till molnet innebär inte att Microsoft automatiskt tar backup på Office 365, utan det är upp till varje kund att trygga sin data, säger Sandra Wessel.

– Förlorad data kan bli en dyr historia. Det kan handla om att någon råkar klicka på en länk i ett mail som innehåller skadlig kod, virus eller malware. Men det kan också handla om ett olyckligt misstag, att man helt enkelt råkar radera viktiga dokument, säger Per Andersson.

Vad kan jag göra för att säkra mina filer och dokument?
– Microsoft Office 365 Backup är en tjänst som säkrar viktiga dokument och filer. Det funkar som så att om olyckan skulle vara framme, sker konfiguration och återställning och sedan en automatisk säkerhetskopiering tre gånger om dagen för att säkerställa att inga filer eller mappar går förlorade, säger Sandra Wessel.

– Både konfigurationen och återställningen är processer som går snabbt och smidigt. Vi säkerställer sedan att tjänsten är aktiv och fungerar så ni kan känna er trygga med ert val av IT-investering, säger Per Andersson

Med tjänsten Microsoft 365 Backup får du:

  • Snabb och smidig återställning av filer och dokument.
  • Utökat skydd av er företagsdata mot virus och ransomware.
  • Status över tjänsten för att säkerställa att den fungerar.
  • Bättre nattsömn eftersom du slipper vara orolig för att tappa din data.

Vi på Tell hjälper er gärna med att säkra er data tillsammans med Microsoft Office 365 Backup. Dessutom bjuder vi på den kostnadsfritt i tre månader. Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

 

 

Tell us your story!

Nog om oss – nu vill vi höra om dig. Hör av dig så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet att utvecklas med hjälp av IT och kommunikation.

Kontakta oss